3 Zorg medewerksters van het Alrijne ziekenhuis houden de slinger vast
Nieuws
Jeugd steekt zorgpersoneel Alrijne een hart onder de riem,

Al geruime tijd zien wij hoe het zorgpersoneel zich voor de volle 100%  inzet tijdens het coronavirus. Wij wilden ze als gemeente een hart onder de riem steken. Afgelopen weken hebben de kinderen, jeugd en jong volwassenen van onze gemeente een blanco kaartje gekregen om daar hun bedankje op te schrijven en/of te tekenen. De 1 schreef een persoonlijke boodschap, de ander maakte een prachtige tekening en weer een ander schreef in mooie letters een bedankje. Al deze kaartjes vormen samen een geweldige slinger. Er was ook een mogelijkheid om een kleine financiële bijdrage te leveren. Daar zijn 7 grote dozen Merci voor gekocht. Het zorgpersoneel waardeert deze actie heel erg en ze hebben de chocola over verschillende afdelingen verdeeld waar de patiënten worden verzorgd. Mooi om op deze manier het gemeente zijn vorm te geven en wat te doen voor onze naasten. Iedereen die heeft meegeholpen hartelijk bedankt.

Ochtenddienst Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur